04 juni 2015

Michi och jag åker upp till Langkawi

Anna och pappa landade fint i Amsterdam igår, men sedan var det fel på planet till Göteborg så de blev ett par timmar försenade. Ett hjul på Annas väska var borta också så hon fick dessutom köa för att anmäla det. Lite stressande för henne som bara hade fyra timmar att åka till Lerum, packa om för England och sedan ut till Landvetter igen för att ta nästa plan till London. Allt gick i alla fall bra. Nu har jobbet, Wistla, bett henne åka med till Ibiza för att lansera deras nya app för hon är den enda som kan spanska. Kul att de kunskaperna redan kommer till praktiskt använding. Nu har hon bokat biljett och sticker söndag kväll och stannar till den 16 juni.

Michi och jag bokade snabbt in oss för en egen helg på Langkawi och flög iväg vid halvfyra. Hyrbilen väntade på oss och efter ett stopp i mataffären var det underbart att komma fram.



Lika rofyllt som vanligt. Det blev en kaffe och en stund med Inspector Singh i Indien av Shamini Flint. Underbart!



Vi bestämde oss för att kolla frysen och äta hemma så det blev hemmagjorda hamburgare.



Michi fixade mysbelysning på terrassen. Vi har flera fina lyktor vi fått av olika kompisar och de kommer väl till pass för här blir det väldigt mörkt snabbt.




Tror vi båda slockade innan halvelva vilket är väldigt tidigt för oss. Den sista veckan och havsluften här tog ut sin rätt :)