08 oktober 2012

Besök på RHB

Michi och jag började dagen med ett besök på RHB som är vår bank för kontoret. Vi upptäckte ju för ett tag sedan att kontoret flyttat och nu hade de dessutom fått en ny bankdirektör. Vi har tidigare tyckt att vi inte fått så mycket information, men med ny ledning på plats kanske det skulle fungera bättre.

Vi åkte ner och fick träffa Selvackumeri Subramaniam - bara att uttala det! - som var branch manager. Som tur var kallades hon kort och gott Sylvia. Denna indiska kvinna log nöjt när vi meddelade att detta var namnet på den svenska drottningen. Skrattade sedan gott. Det verkade som om hon inte haft besök på tre veckor och nu desperat sett fram emot ett besök. Hon pratade med oss i två timmar!!! Bland allt prat fanns dock lite förslag som kunde vara bra både för kontoret och privat så vi får väl sålla ut kornen :) 

Åkte sedan tillbaka till kontoret och jobbade. Vi var helt genomkalla för Sylvias kontor höll en genomsnittstemperatur om -22 grader. Hon själv var nästan vinterklädd och där kom vi i sommarkläder som man brukar här. På kvällen var vi tvungna att gå ner och sätta oss i den nästan 40-gradiga bubbelpoolen och tina upp. Börjar känna en lätt förkylning smyga sig på...