13 december 2016

Till Anna och Fredrik i London

Vaknade till lite bilder från Michi. Han är uppe i Stockholm och hade fått följa med familjen Kronstrand till Luciafirande på skolan. Mysigt att få uppleva det igen! Vera var tärna.






För mig var det dags att äntligen resa till London och hälsa på Anna och Fredrik. Flög med KLM nu för att få ihop till ett silverkort nästa år också. Så skönt att ha det och slippa alla köer vid incheckning m.m.



Landade helt enligt schemat strax innan två och var redan halvfyra vid Great Portland Street Station där Fredrik kom och mötte mig. Efter att ha slängt in resväskan och hälsat på Mateo och Edward så tog Fredrik med mig ut till en pub där han bjöd på en öl och lite tapas.




Vid sextiden kom Anna förbi och hämtade upp mig. Jag skall bo hos henne nu fram till fredag när Michi kommer. Barnen fick varsin lergryta så hemma hos Anna lagade vi till en mycket god kyckling.




Här kommer också en bild på våra fina barn!!!




Jag har inte riktigt kommit in i tiden ännu och nu blev det en timme till. Var helt slut när klockan var tio drygt och Anna ska ju jobba i morgon så vi tog en tidig kväll. Fredrik försvann iväg och gick på pub med sina kompisar.