19 september 2022

Madeleine lämnar och nytt besök på plats

I går eftermiddag slutade vårt internet att fungera. Antagligen hade vi kommit åt något när vi flyttade runt allt även om vi tyckte vi varit extremt försiktiga. Satt i telefon och väntade hur länge som helst, men fick till slut tag på Olivenet på en chat. Det skulle ta tre dagar att få hit någon. Lite jobbigt när man arbetar hemifrån. En kvinna lovade i alla fall att skriva att det var brådskande just för att det var tal om jobb. Michi gick till grannrestaurangen och fick jobba därifrån. Madeleine och jag tog en promenad på stan och en lätt lunch innan vi alla gick hem.


Klockan tre kom taxin och hämtade Madeleine efter tre superroliga dagar. Jag passade på att gå och handla lite och när jag var tillbaka var Olivenet på ingång. Fantastiskt. Kabeln byttes ut och allt fungerade som det skulle igen. Vilken lättnad.


På kvällen fick vi besök av Åsa och Magnus som är på semester nere i Spanien och bor i Fuengirola just nu. De fick se lite av San Pedro och hur vi har det. Det blev en god middag på huvudgatan inne i stan.


Anna och Erik följde den engelska drottningens begravning idag. Måndagen hade blivit en nationell helgdag.


En stor och tung dag i England idag. Det kommer bli ytterligare en helgdag när Charles III skall krönas.