29 juni 2011

Dop för Isabella

Midsommardagen kompenserade för midsommaraftons dåliga väder. Solen sken och satt man bara i lä så var det riktigt varmt. Anna följde med Jay och Cole till Liseberg och Fredrik träffade sina kompisar. Michi och jag passade på att ta en första tur med båten och åkte ut till Rönnängs brygga för lite lunch. Där träffade vi på min kusin Lena, med familj. Kul!

På söndagen var det dags för dop av lilla Isabella Leandersson, Martins och Emmas andra barn, som föddes den 26 februari. Vi hade blivit ombedda att vara gudföräldrar tillsammans med tre kompisar till. Vi kom tidigt till kyrkan och fick vänta en stund utanför. Det visade sig nämligen att den rosa klänning Michi fått medskickad från Malaysia, från Emmas systerdotter Alice, skulle vara dopklänning.


Anna och Fredrik bänkade sig sedan långt fram i kyrkan och fick vara familjens fotografer eftersom Michi och jag skulle stå där framme.

Prästen, som hette Frank, höll en väldigt bra dopceremoni i Västra Frölundas kyrka.

När själva dopet var över gick han fram med Isabella Maria och visade henne för alla gästerna.

Vi lämnade sedan kyrkan och promenerade ner en liten bit till en gård alldeles i närheten för lite lunch. Alla presenter lades på ett lågt bord och lille Jesper gick nyfiket omkring och plockade till sig lite paket. Helt plötsligt var ett av våra paket borta och låg halvöppet på andra sidan bordet :) Mystiskt...

Emma hade lagat massor med asiatisk mat och vi kände igen de flesta smakerna. Anna fick hålla Isabella en liten stund under lunchen och såg ut att tycka att det var jättemysigt.

Vi fick sedan tårta och kaffe. Rätt roligt med de tårtor de kan göra nu med foton på.

Tog också en sista bild på Anna och Fredrik tillsammans med Emma och Isabella. Emmas store son, Williamson, var också här och stannar i Sverige till september och har då varit i Sverige ett halvår.

Isabella var så trött till slut så hon somnade hängande i Emmas armar. Efter dopet åkte jag och Anna till Landvetter och Fredrik och Michi till landet. Anna skall nu upp till Stockholm och hälsa på Sandra, Thea, Cicci och Linda några dagar och kommer tillbaka på fredag igen.