27 juni 2019

En dag på stan

Michi och jag hade ett inbokat besök på banken idag. Jag åkte in lite tidigare för att gå på stan. Det var längesedan. Började med ett besök på Josephssons som numera har bytt namn till Royal Design. Dags för lite studentpresenter.




Min moster Kerstin vill ha en virkad väska. Kul att få ett projekt igen. Jag var inne i en garnaffär i Göteborg och fotade lite färger så att hon kan få välja den hon tycker är finast. Så roligt att gå på stan lite. Hittade en affär med namn Lakritsroten som bara sålde lakrits. Köpte med en kokbok och saltlakritspulver. Skall prova att göra en glaze ikväll.




Kom hem till en jobbsökande Fredrik som hade skickat in flera ansökningar. Skönt att se hur duktig han är! På kvällen blev det middag hemma och Anna gjorde en väldigt god Skagenröra. Den nya glazen till köttet blev väldigt god också!




När man bott utomlands så länge som vi har gjort så fascineras man av de ljusa svenska sommarnätterna. Det här kortet tog jag tjugo över elva på kvällen. Man kan ju tro att det fortfarande är dag ute.




Ofta vaknar jag vid femtiden för det är så ljust men somnar om som tur är!