30 november 2019

Progressive dinner

Härom veckan gick vår ugn sönder och idag fick vi en dödsdom på vår tvättmaskin av Electrolux. Det är klart att allt är köpt 2008 så när en sak går sönder, så är ju alla andra maskiner lika gamla och ligger i riskzonen.


Swea hade ordnat Progressive Dinner idag, eller så kallad cykelmiddag. Vi var 22 personer som åkte runt kors och tvärs för att äta på olika ställen. Vi träffades redan klockan 17 hemma hos Linda och Hans där det var fördrink.
  

 Alla skulle ha ett landstema och här var det Mexico som gällde.


De har en fantastisk terrass till sin lägenhet i Bangsar. Härligt att vara ute. 



Klockan 18.30 var det dags för förrätt hos tre olika par och vi var ett av dem. Hemma hos oss var Linda och Hans, Pia och Anders samt Marita och Lelle. Här blev det svenskt med gravlaxtoast.

  
Vi åkte sedan vidare för att klockan 20 vara nere i Ampang hemma hos Gunilla som lagat middag med Katarina. Här blev det spanskt tema med paella. Nu var det Elif och Carl, Gunilla och Katarina, Emma och Andreas och vi.


Efterrätten blev sedan hemma hos Eva och Ted inne i centrum. Vilken utsikt de har! Här skulle vi vara klockan 22. Det är ju väldigt noga att alla håller tiden!


Då Eva och Ted tidigare bodde i Bangkok så blev det thailändskt mango sticky rice. 


Nu var vi här med Åsa och Björn, Pia och Anders, Eva och Ted och så vi.


Här fick vi till ett fint kort med tvillingtornen innan vi gick vidare igen.


Kvällen avslutades sedan med att alla samlades hemma hos Susann och Gordon där vi höll på till sena natten.


Anna och Erik flyttade äntligen in i lägenheten. Fredrik var med och tömde förrådet och flyttade hem allt så nu är i alla fall alla saker på ett ställe. 


 Nu börjar jobbet med att få in allt i alla skåp. 


Det är i alla fall ett roligare jobb. Fler bilder kommer senare när det är mer klart.