12 november 2021

Sista turen för i år

Denna gång valde vi morgonflyg till Langkawi. Det har varit så dåligt väder och skumpigt de sista kvällarna vi flugit hem så det kändes bättre. Tyvärr var det regn idag också, men det känns ändå så mycket bättre när det är dagsljus ute i stället för kvällsmörker. Thelma kom med upp den här gången. Hon kommer att resa upp hit några gånger när vi är hemma och kolla till det.


Det regnade även på Langkawi och alla fick ett paraply vid flygplanet för att ta sig torra fram till terminalen.


När vi öppnade grinden kom Shadow och välkomnade oss inifrån trädgården. Han vaktar!


Vår chiliplanta hade fått en ny chili. Roligt!


På Facebook dök den här bilden upp som ett minne. Är det verkligen bara fyra år sedan han kom till oss??? Så liten och smal han är här. 


Under lunchen kom en kungsfiskare och slog sig ner på vårt altanräcke. Så fina färger.


Vi avslutade kvällen med middag på Tapaz. Vår favoritkypare hade tyvärr slutat.


När vi kom hem låg Shadow och vilade på en av sina favoritplatser. Han har lite vanor en hemmahund aldrig skulle få ha, men det är ju lite svårt att styra när han är själv här så mycket.


Hm, en julklapp som jag beställt har kommit fram till London. Paketet ser väldigt litet ut mot vad som skall vara i. Hoppas jag inte åkt på något lurigt...


Som alltid när vi kommer hit blir första kvällen väldigt tidig. Tror vi kröp i säng redan vid tiotiden. Så skönt att kunna sova ordentligt, med havsluften här.