30 juni 2020

Hem till Lerum över dagen

I morse åkte jag med Michi till kontoret och släppte honom där och sedan vidare till Lerum. Började med att handla på Kvantum till pappa. När jag lämnade av maten så blev jag kvar på en fika. Helene hade varit och klippt honom så nu var han riktigt snygg.



Var tvungen att fota av vårt bröllopsfoto som han har upphängt hemma hos sig :)


Fick med mig pappas trasiga tofflor och när jag senare åkte till biblioteket så svängde jag även förbi Skohuset och köpte ett par nya. De blev helt perfekta! 
  

Vid ettiden kom sotaren hem till oss. Jag fick fota hans handskar för han hade på sig Soft Touch. Killen var bara 25 och jag var så förvånad. Trodde inte att unga längre ville bli sotare. Man går en utbildning på sex månader och går sedan lärling i tre år. Alltid lär man sig något nytt!



Vid fyra åkte vi tillbaka mot landet. Passerade en kund i Sisjön dit vi levererade handskar och sedan passerade vi Saigon Food i Angered för att köpa Ajvar relish och frysta räkor. Nu är vi redo för när pappa kommer hit. Vi köpte med oss varsin god laxbakelse och lite laxpaj som fick bli kvällens middag. Ingen ork att laga mat idag.