06 november 2019

Mässdag nummer två - varmare i kläderna

Ny dag och nya möjligheter. Attackerade hall 4 och 5 på förmiddagen.




Michi och jag åt lunch med Gerben och hans fru. Gerben är killen som kommer att vara vår representat i Holland. Vi skiljdes sedan åt och jag tog mig an hall 6, 7 och 11. De två första var inget för oss utan mest maskiner och annat. Hittade kanske två handskföretag totalt här. I hall 11 däremot fanns det flera spännande. Mot slutet av dagen sprang jag på Michi och Magnus som följde med och tittade på ett av företagen jag tyckte verkade bra.



Jag hittade också ett företag som sålde material man har i handskar. Det var ett koreanskt företag. När jag berättade hur vi jobbade så blev mannen där helt eld och lågor. De flesta som kom till honom frågade bara efter material, men när han hörde vi gjorde egendesignade handskar så utbrast han: "Du är den jag har väntat på hela mässan". Jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna. Så trevligt möte!




På kvällen hade vi middag med en av våra kunder. Jag hade bokat bord på samma restaurang som vi var på i måndags. När vi kom dit klockan åtta så sade de till oss att det inte gick att reservera bord. När jag sade att jag pratat med någon som sade att det var ok så sade de att all personal visste att man inte fick reservera bord under mässperioden. Jag frågade vänligt om han menade att jag stod och ljög. Så arg jag var! Som tur var hade våra kunder kommit tidigare och ställt sig i kön så efter en kvart fick vi bord ändå. Morr! Det blev i alla fall en jättetrevlig middag och ganska tidig läggning även ikväll. Man orkar ju inte riktigt med att gå ut och natt-turnera med folk efter en hel dag på mässan.