31 mars 2019

Tillbaka till KL och dags att ta farväl

Idag blev det uppgång vid sjutiden för att packa ihop och åka till flygplatsen i tid. LIMA tog slut igår och vi var lite rädda för att det skulle myllra av folk vid incheckningen. Bättre att vara där i tid i och med att vi hade bagage att checka in. Fint att gå upp vid sju när solen precis stigit över horisonten.





Vi hann med en sista frukost på terrassen. Så mysigt!




Trodde vi skulle missa Shadow, men han kom tassande och hann med en egen frukost. Så låg han vid våra väskor och väntade på att vi skulle gå.




Väl ute på flygplatsen var det knappt en människa i sikte, däremot en nyöppnad lounge där vi kunde vänta.


En timme försenade var det dags att vandra ut på plattan där flera militära plan stod uppradade.




Väl hemma i KL tog vi oss en promenad runt Sri Hartamas. Madeleine fick packat och sedan gick vi till Enoshima och åt middag.




Klockan halvnio kom så Jamie och hämtade Madeleine och det var dags att krama om varandra och säga hejdå. Hur kan en vecka gå så fort. Det har inte varit en död minut och vi har verkligen fått prata av oss. Fantastiskt att se tillbaka på en vänskap sedan 19-års ålder och se att den är lika stark idag!



Så lite rapporter från övriga världen. Hittade det här roliga citatet på internet. Ett nytt ord i vardande?




Michi, Fredrik, Torbjörn och Elliott var på champagnebrunch idag och firade Elliotts födelsedag. De hade bokat på Ritz-Carlton som ligger på våning 102 i ett högt torn. Svindelvarning. Det ser ju onekligen väldigt gott ut.




Michi fick till ett fint kort på Fredrik också. Han ser ju riktigt affärsmässig ut!




Anna, stackaren, har åkt på feber och låg hemma i sängen. Snart får båda kom hit och vila upp sig och bli lite omhändertagna!!!