06 november 2021

Hijauan är påskrivet!

Under vår morgonpromenad idag gick vi förbi Almaspuri och passade på att gå upp och titta på arbetet. Rör är nu dragna så att vi har varmt och kallt vatten för duschen.


I vardagsrummet stod hur mycket olika saker som helst som bara skall slängas. Vi sade till Nazrul att ta vad han ville ha och slänga resten. Han såg jätteglad ut. Skönt för oss!


Fick ta ett foto på honom tillsammans med Michi. Han är verkligen duktig och arbetar hårt.


Klockan två fick vi besök av en indisk familj som bestämde sig för lägenheten. De har tidigare bott i London så de tyckte den var jättebillig. Nu har vi skrivit på ett "offer letter" och de betalar in handpenningen. De var inte intresserade av att ta över möbler så det var ju skönt på sätt och vis. Nu skall vi bara renovera klart Almaspuri så är planen att vi flyttar in dit innan 15 april. Skönt att vara klar med en lägenhet. 


På kvällen var det dags för middag med Le Petit Chef på Hyatt. Vi var först inbjudna till Anna och Andy, dit även Åsa och Björn samt Maria och Leif kom. Åsa fyllde år igår så vi fick fira henne lite.


Det blev en rolig och annorlunda middag med den lille animerade kocken som sprang runt på bordet.


Middagen var baserad på Marco Polos resor så det var mat från Frankrike, Arabvärlden, Indien och China.


Efter middagen gick vi tillbaka till Anna och Andy och åt tårtan Anna hade inhandlat.


Det blev till och med dans under kvällen. Det händer inte så ofta, men det är lika roligt varje gång. Vi var inte hemma förrän vid halvtre. Vart tog kvällen vägen?