24 juni 2016

Midsommarafton

Idag var det den stora dagen för min invägning. Anna och jag har haft ett vad och jag skulle gå ner 7 kilo från slutet av januari. Resultatet visade på -9 kilo och vågen stod på 59,95. Härligt att få se vikten starta med en 5:a till och med!!!

Efter denna fantastiska start på dagen blev det fortsatta förberedelser för lunchen. Michi hjälpte tjejerna att fixa kransar även i år. Till allas stora chock kunde vi idag se och höra att Storbrittanien röstat nej i Brexit, vilket innebär att de skall lämna EU. Inte bra för börser och finanser. Alla börser har rasat 10 procent och pundet går stadigt neråt.




När vi väl dukade ut allt var jag nästan imponerad själv över hur mycket det blivit! Såg riktigt gott ut!




Ett litet gruppfoto hanns med på några av ungdomarna innan maten.




Tjejerna hade fixat sånghäften så det blev en ordentlig midsommarlunch.




Fick till ett syskonfoto på våra kära barn också.



Alla ville ner och prova att dansa runt midsommarstången. Fredrik hade även varit nere i morse och hjälpt till att klä stången.




Efter dansen var vi väl värda jordubbar och glass. Det var helt otroligt hur vädret var med oss i dag med sol och värme.




Tjejerna var så söta med sina kransar. Här är Anna, Sandra och Nur.




Framåt kvällen vandrade vi över till Kjell och Birgitta för middag med dem och deras vänner. En liten söt hund tydde sig till mig. Mysigt!



Träffade en kvinna, Lotta Börjesson, som nyss flyttat till Singapore. Vi upptäckte att vi hade flera gemensamma bekanta. Världen utomlands är inte så stor.



Rätt som det var började det blåsa mycket och dimma svepte in hela Brattön och Rörtången. Som tur var hade Bergins sitt stora partytält så vi kunde hålla oss varma.



Som alltid blev det en fantastiskt trevlig kväll och det blev lika lyckat hemma hos oss med Anna och Fredrik och deras kompisar. Tror det var tyst först framåt halvfyratiden när det långsamt började ljusna igen...