28 januari 2013

Anna åker till London

Hela familjen hade en mysig lunch tillsammans på Annas favoritställe Sushistället i 1 Mont Kiara. Så kul att få en liten stund ihop så här sista dagen. Jag hade till och med hunnit med ett litet Zumbapass på morgonen - äntligen efter nästan två månaders uppehåll.


Hemma igen satte sig Anna och spelade och sjöng en stund. Så härligt att få njuta av lite musik innan hon reser igen.


På kvällen kom Anders, Michi och Mårten hem till oss för en sista middag. Thelma hade lagat god lax med gorgonzola och en sherrysås.




Alla ville vara med och säga hejdå till Anna innan hon åkte.




Kvart i nio kom taxin och hämtade alla våra gäster. Det kändes lite sorgligt att säga hejdå till Anna denna gång för nu vet vi inte riktigt när vi ses nästa gång. Det blir ju tidigast till sommaren, men nu vill hon också åka och jobba i Spanien i sommar så vi vet inte när vi kan få till det.



Efter ett par timmar ringde Anna glädjestrålande från flyget strax innan det startade. Hon hade fått meddelande om att alla tentor, inklusive den svåra spanskan, var avklarade med bravur. I IT var hon till och med topp i klassen. Flygplanet, Malaysian Airlines direkt till London, var dessutom helt nytt och modernt med trägolv och touch-screen på tv-apparaterna. Nu kunde hon sova gott på resan hem!!!