16 december 2019

Winter Wonderland och träff med Fredrik

Efter dagens frukost och lite rensning av jobb och mailsaker så promenerade vi bort till Hyde Park och Winter Wonderland. Det var väldigt bra att gå en måndag när det inte var lika mycket folk. När vi kom vid ett så var det kanske ett fyrtiotal personer framför oss. När vi lämnade en och en halv timme senare var köerna enorma.




Det är rätt juligt men väldigt kommersiellt. Det har ändå blivit en tradition. Det är någon i familjen som gärna vill äta en stor tysk korv på Bavaria Village...



Michi skulle ta en bild med mig och den här läskiga gubben. Rätt som det var kom det en stark vindpust från dockan så jag hoppade högt...



Besöket avslutades på Bavaria Village givetvis.





En lycklig man hade jag mittemot.




På vägen hem handlade vi ballonger till Erik som klarat sitt säljmål och nu säkrat en resa för två med företaget nästa år. Bra jobbat!




Det blev sedan promenad tillbaka till Baker Street där vi träffade Fredrik en stund innan middagen. Lite senare kom även Erik och det blev en öl på en pub innan vi åkte hem till Anna.






Anna hade suttit i möte ända till efter åtta och sedan beställt hem thaimat som anlände samtidigt som vi. Skönt med en liten hemmakväll. Barnen ska upp så tidigt så det gäller att inte lägga sig för sent.