24 januari 2023

After work med Maria

Äntligen blev det en tur in till stan. Jag skulle träffa Maria R på after work klockan fyra och passade på att åka in lite tidigare för att promenera runt och kika lite i affärer. Hittade en jätterolig bok om svenska ordspråk direktöversatta till engelska, deras engelska motsvarighet och förklaring.


Det blev ett par timmar på Avalon och hur mycket prat som helst innan det var dags att säga hejdå för denna gång. Promenerade sedan bort till Centralen där Michi skulle hämta upp mig. Det är fint i Göteborg när man promenerar omkring!



Vi planerade spontant en middag på Tapasbaren i Majorna, men när vi kom fram så var den stängd tyvärr. Vi åkte in mot stan och parkerade vid Skanstorget och promenerade därifrån. Hittade så en restaurang på Tredje Långgatan som hette Taverna Averna.


God mat, trevlig service och härligt miljö. Vi kom precis tid strax innan sju. Efter oss började det strömma in folk och det var snabbt fullsatt.


På väg hem passerade vi Järntorget och det var lika färgglatt där som i Malaysia.


Anna skickade foto på Pluto som har fått en väst att ha när det är kallt ute. Man undrar ibland hur vår Miko överlevde...


Vågar inte ens tänka på hur det blir när de en gång får barn... Fniss! Vi skämmer ju redan bort Pluto vi också.