03 april 2015

En lat dag vid poolen

Som alltid med gäster från Europa så blir det dörrknackning och väckning på morgonen. Idag blev det inte frukost förrän fram emot halvtolv :)



Alla parkerade sig sedan i solstolar runt poolen och det fanns ett uppdämt behov av vila, sol och avkoppling. Så skönt även för oss KL-bor! På kvällen åkte vi ner till Cactus för middag och det var lika gott som vanligt. Det är så roligt att beställa in mängder med rätter av lokalmaten och låta alla prova.




Kvällen avslutades på sedvanligt sätt hos Tammy innan det var dags att åka upp till huset. Nur kom idag så hon och Anna åkte och träffade killarna på jobbet som också är uppe på Langkawi. De blev dock inte särskilt sena. 




Hemma satte vi oss en stund på balkongen igen. Det var fullmåne och helt stjärnklart så det var riktigt ljust ute. Lika häftigt som vanligt med alla djungelljud runt omkring. Nu hade jag med egna ögon fått se hur mycket träd grannen tagit ner. Det är inte vackert och jag är mer rädd att våra aport försvunnit, men djungelljuden var kvar i alla fall :)