06 december 2021

Mycket tid framför datorn

Härligt att starta varje morgon med mitt adventskaffe. Idag blev det många timmar framför datorn med jobbsaker. Det samlar på sig. Tänkte försöka rensa undan lite så att jag kan ta en vända till in till London imorgon. 


Såg den här roliga på Instagram idag. Många har ju lite svårt för det här med hen och nya pronomen som kommer till och då var den här lite kul.


Anna och Erik bokade idag av sin resa hem till Sverige över jul. De skulle bara stanna 22-26 december. De har jobbat så mycket, så länge, och behöver behöver verkligen komma iväg på resan som är bokad 27 december. British Airways ställer ofta in plan i covidtider så de har varit väldigt nervösa att det skall bli strul med planet tillbaka till London den 26:e. Med båda barnen i London så fattade vi beslutet att även vi skall tillbringa julafton här. Vi åker däremot hem som beräknat den 16 december, men åker tillbaka till London redan den 22 december. Det blir en annorlunda jul igen, men vi får försöka fira så mycket som möjligt med Helene med familj och pappa den veckan vi är hemma!