11 juni 2012

Headmaster´s dinner, 7 juni

Nu börjar det dra ihop sig med allt firande! Idag var jag först på skolan och hjälpte till lite med dekorationerna inför morgondagen. Sedan åkte pappa och jag ner till Chinatown. Jag behövde köpa ett stort gäng blommor som vi skall använda för att dekorera lastbilen imorgon bitti. Som tur var gick det hela rätt snabbt och vi hann med en kort lunch på Old China Café.



Klockan 19 var det så dags för Headmasters dinner. På amerikanskt manér var alla bord dekorerade, som t.ex. här med böcker, betyg och en studentmössa...




... eller massor av nallar med barnens alla flaggor och namn.



Anna träffade Aksel, en av sina svenska kompisar här och ställde upp för lite fotografering.



Lagom till kvällens middag hade Angelika och Stanley kommit hit. De landade tre på eftermiddagen så det blev att snabbt ta sig till lägenheten och sedan åka nästan direkt till skolan.




Anna satt vid bordet framför oss med Emelie och Sara.




Rektor Walt Morris inledde med ett litet tal.






Det var flera av eleverna som uppträdde denna kväll. Anna sjöng en sång av Faith Hill som hette There you´ll be. Rösten stockade sig lite när hon såg alla sina kompisar längst fram som satt och grät. Idag var nog första gången alla studenterna insåg att "Nu är det dags".




Här är Anna med Kim från Nya Zealand, Hanna från USA, Nur från Maldiverna och Tasha från Singapore/USA.




När uppträdandena var slut hoppade alla studenterna upp på scenen för lite fotografering. Nick lyfte upp Anna i luften :)






Här är Anna med sin spanskakompis Maria Nardelli. De har bland annat rest tillsammans till Spanien.




Även brorsan fick vara med på bild.




Fler kompisar: Jimmy från Korea, syskonen Raphael och Emma från Schweiz, Anna och Tasha.




När kvällen var slut åkte vi hem till oss och satte oss på balkongen en liten stund. Vi fick också överlämnat vår present till Stanley som fyllde 60 i början på maj. Det blir en champagnebrunch på söndag innan pappa åker.




Trötta stapplade vi i säng. Imorgon blir det en stor dag!

Anna hem från Langkawi

Idag, på Sveriges nationaldag, kom vår stora gumma hem från Langkawi. Resan hade varit jättebra och hon fick högt betyg av sina kompisar för att ha fixat allt så bra! Det är mysigt att ha henne hemma igen!


Farmor Bärbel kom över en stund och hade en stor godispåse till Anna. Fredrik hade fått sin tidigare. Det var som julafton!


Efter vår middag blev det ostbricka och vin.



Pappa och jag hade varit i Bangsar Shopping Centre och köpt den dyra, men helt fantastiska, franska osten. Den är som en krämig brie, med ett millimetertunt lager med tryffel i. Den bästa ost jag någonsin ätit!




Några halsband hanns med idag också. Gäller att ha ett litet lager med till Sverige :)