23 mars 2017

Mot Japan och skidåkning

För att vara på den säkra sidan började jag denna dag med att ta en kopia på mitt pass och mitt kort som jag använt för att betala Fredriks resa med British Airways hit i slutet av mars. Skrev ett brev att jag betalat hans biljett och skickade allt till honom. Nu har han något ifall de frågar, vilket de i och för sig aldrig gjort hittills. Packade alla våra saker under dagen och var och växlade till mig lite yen. Fick också bokat resan jag gav pappa i julklapp för oss till London i tre dagar. Kul för honom att komma och hälsa på barnen, se Annas jobb och Fredriks skola och hur och var de bor! Vi reser 16-19 juni.


Vid halvnio åkte vi ut mot flygplatsen - har varit där många gånger de senaste dagarna! När vi skulle checka in blev vi visade till en annan disk för de som hade bokat fällbara säten. AirAsia har inte business class, men för nästan inget tillägg alls kunde vi boka stolar som går att fälla nästan helt. Premium flatbeds. Med dessa biljetter ingick även AirAsia lounge och vi klev glada in bara för att upptäcka att en öl kostade 15 rm. Michi styrde stegen bestämt mot vår "vanliga" lounge istället.




Att flyga med AirAsia denna gång var som att flyga charter, något vi inte gjort på länge. Här kunde man köpa två små champagneflaskor bland annat.



Vi var väldigt nöjda över sätena. De gick att fälla hur mycket som helst.



TV-skärmar fanns inte men vi fick varsin iPad laddad med filmer.




Det ingick också mat som man hade fått förbeställa.




När vi ätit och pratat klart var klockan nästan två. Dags att sova. Vi skulle landa sju malaysisk tid. Blir väl inte så många timmars sömn i natt, men skönt att vara framme så tidigt imorgon.