26 maj 2013

Avbyte av gäster

Denna morgon bytte vi frukostställe och satte oss på baksidan där vi normalt brukar sitta. Betydligt svalare om än inte lika fin utsikt. Lite mer djungelkänsla istället.


Flyget som skulle gå klockan 18 hade blivit framflyttat till klockan 15. Vi har varit lite irriterade på Firefly det sista för de ändrar tiderna på i princip varje avgång nu. Snopet att alla behövde åka hem tre timmar tidigare även om jag tror att alla ungdomarna tyckte det var bra med tanke på att de alltid har läxor att göra.


På flygplatsen fick jag säga hejdå till familjen Jungling och min egen familj. Nu skulle de till KL och jag på en runda för att förbereda för nästa gäng som skulle komma. Båda de svenska bokklubbarna har nu bjudits in till två dagar på Langkawi, så av 23 personer har 15 tackat jag. Åtta kommer att bo i vårt hus och sju på hotell nere på stranden.


Vid halvtiotiden kom så Eva, Jeanette, Mica och Anna som första gäng och det blev ostbricka på terrassen, massor av tjejsnack och sent i säng precis som det skall vara.