25 februari 2017

En miljon hantverkare

Startade även denna morgon med en tur upp på berget. En bra start på dagen och man kan äta en mumsig frukost med gott samvete efteråt!


Lade mig sedan platt i en solstol och började på en spännande deckare i väntan på att hantverkarna skulle börja drälla in.


Först kom svenska Ulrika för att häma verkytgslådan jag köpt åt henne på Ikea i KL. Därefter kom Alan. Han bytte handtag med lås på dörren till Annas rum. Det hade helt gett sig och gick knappt att stänga ens. Inte så bra med tanke på alla apor vi ser utanför ibland...


Han fixade också handtaget till fönstret på gymmet. Skönt nu kan vi stänga överallt.


Strax därefter kom en kille från Fitness Concept och nu blev löpbandet äntligen lagat. Det har tagit fem månader! Vi behövde byta moderkortet. Han rekommenderade att vi skall köpa en stabilisator som håller elektriciteten jämnare då svajningar kan göra att moderkortet bränner sönder.


Så kom två killar för att hänga upp alla våra foton vi tog på Maldiverna. Det blev så fint!



Till slut kom även Ulrikas man Zan, som är elektriker, tillsammans med två andra som jobbar med airconds. De konstaterade att airconden i gymmet också hade gett sig. En friterad ödla fanns bland annat i och allt luktade bränt. Det blir till att köpa en ny som de får installera i morgon. Blev en dyr helg... Väl klara med allt så började det regna kraftigt. Svalt och skönt.



Det blev stora sjöar i trädgården men det torkar ju upp snabbt.


På kvällen gick Katie och jag ut och åt på trevliga Casa del Mar. På grund av regnet gick det tyvärr inte att sitta på stranden, men vi tog oss en promenad efteråt.


Vi såg bland annat en relativt ny strandbar som jag trodde hette Thursday, men det gjorde den ju inte.


Från tjejerna kom lite kort igen. De hade tittat på någon lagun idag och badat i varma källor. Från så här varma kläder...


...till bikini. Det ser lite kallt ut i snön...


Michi och Fredrik med vänner lämnade idag Chamonix och bilade till Geneve. Alla flög till London utom Michi som tog tåget från flygplatsen till Lausanne där han mötte vår kompis Daniele som vi lärde känna och umgicks mycket med här i KL. Det var ett kärt återseende.


De hade vandrat i bergen idag. Jättevackert! Alltid roligt att få återse gamla kompisar!!