05 juni 2017

Träff med familjen Ek - Wallenstam reunion

Vi reste från Langkawi på måndag morgon som vanligt. Även denna vecka åkte Michi till kontoret direkt och jag gick upp till våra kära revisorer. Vi har haft mycket diskussioner kring momsregistrering och hur skatt på reavinst m.m. skall betalas. Revisorerna har gett lite knepiga råd och advokaten ett annat, men nu har vi äntligen nått ett gemensamt beslut. Jag fick spänna musklerna lite idag vad gäller vissa avgifter och revisorerna har nu lovat stå för dessa. Yes - arbetstakterna sitter i :)


Efter en dag på jobbet åkte vi in till stan och träffade Ulf Ek och Malin Ek plus deras familjer. Ulf, som tidigare var bankdirektör på Handelsbanken, tog över mitt jobb när jag var föräldraledig samt när jag var tjänstledig mina två första år här. När jag sedan sade upp mig så tog han över jobbet helt och hållet. Nu fyllde Ulfs sambo Monica 60 och ville gärna till Malaysia för att fira detta. Extra kul för oss som fick träffa större delen av släkten Ek. Michi hade Malin till bordet, följt av Hugo, Malins man Michael och Elliott.



På min sida satt Ulf, Monica, Matilda och Michael - son till Monica.



 Här kommer också ett foto på oss tre gamla Wallenstammare.



Det var verkligen roligt att träffa dem igen och det blir säkert ett besök på Wallenstam i sommar efter alla dessa år och en lunch med gänget. Härlig kväll!