22 april 2018

Promenad upp på berget

Michi verkar ha det härligt i vårsolen. Det blev en lång promenad i dag också.


Skrattade gott när han lade ut en bild där han matade änder - lite pensionärsvarning...


Här på Langkawi har nu hela gräsmattan nedanför oss blivit klippt. Så skönt!


På eftermiddagen åkte jag iväg till butiken där vi köpt dessa krukor och efter tre månaders väntan hade äntligen vår nya kruka kommit. Den första gick ju sönder när apor slängde sig i bambupinnarna och krukan välte.


Så mycket flaggor överallt. Datum har nu satts för valet till den 9 maj och alla partier har kampanjer för fullt. Pratade med en Grabförare i KL och han trodde att oppositionen skulle vinna i år. Den gamle ledaren Mahatir är med och stödjer dem. Det skulle i så fall vara första gången sedan 1957 som ett annat parti vinner.


Drog på mig kläderna för att gå upp på berget och vips var det någon som skuttade före mig för att hänga med. Rätt skönt att få sällskap när jag går ensam i djungeln.


Så otroligt vackert uppe på toppen. Så värt all möda för att komma dit.


Någon modellade lite uppe på toppen. Man får vara snabb med kameran!


Vid huset här uppe hade de byggt en trappa vid sidan av och där de lagt betong har de också lagt armeringsjärn. De börjar lära sig...


Vaknade på natten och gick ner för att ta lite vatten. Då såg jag Shadow ligga utanför glasdörren. Känns skönt att ha någon som vaktar mig. Undrar om han ligger här när vi inte är på plats?


Dags att krypa ner och sova några timmar till.