17 februari 2011

Sweamöte och bokklubb

Tidigt på onsdag morgon åkte Michi till Singapore tillsammans med Janne och Wolfgang för att vara borta ett par dagar. Själv tog jag bilen in till stan och Royal Selangor Golf Club där det var dags för Swea Världsmöte. Vi börjar närma oss nu. Idag är det exakt en månad kvar tills vi sparkar igång. Nu är det mer nere på detaljnivå och finslipning. Gick också igenom budgeten gentemot utfallet och det känns som om vi i princip ligger pang på. Skönt!

Fick i uppdrag idag att skriva en kommentar från vår kommitté till programboken. Kul!

Efteråt åkte jag iväg och hämtade vår bil och den såg ut som ny. Otroligt att det kan bli så fint!

På kvällen var det sedan dags för vår bokklubb att samlas. Vi har inte haft någon middag sedan i november för alla har haft så mycket omkring sig. I januari blev det inställt för bara två av tio kunde. Idag var vi bara fyra, men ändå tillräckligt många tyckte vi. Denna gång var vi hemma hos Gunilla.

Det är alltid lika roligt att träffas, men ibland är det svårt att få till det. Just nu lever alla bokklubbar en lite tynande tillvaro känns det som. Många har flyttat, flera är här utan barn och reser mycket, andra är nya och har inte riktigt hunnit komma till rätta.

Vi fick en jättegod libanesisk middag med lammfilé, sötpotatis, rödbetor, fetaost m.m. som Gunilla fått via ett TV-program med barn som lagar mat som kockar. Skall få hemsidan sedan. Nu har jag ett par nya böcker att läsa :)