01 juni 2013

Chinatown och avskedsfest hos Anna och Fredrik Bergsten

Idag var vi på ett ställe vi aldrig åker till tillsammans - Chinatown. Normalt sett åker vi dit bara när vi har gäster och då brukar jag göra det när Michi jobbar. Nu skulle vi dit och fixa lite saker innan vi åker hem till Sverige. Alltid lite presenter beställda så vi åkte ner ihop. Det var riktigt roligt att strosa runt lite. Nu är det dock både malaysiskt skollov och idag, kungens födelsedag, så det var ganska mycket folk. Ja, just kungens födelsedag är roligt eftersom det är en ny kung vart femte år. Den som blir kung blir dock alltid firad första lördagen i juni oavsett när han fyller år...


Fredrik hade fått en lista i skolan med böcker han kunde välja mellan för sommarläsning till engelskan så vi åkte sedan vidare ner till KLCC och KLs bästa bokhandel, Kinokunya. Nu hade det blivit dags för lunch, så efter att ha hittat de två böcker Fredrik ville ha gick vi till lilla, lilla Harrods som ligger här för att äta lite lunch. Skrattade gott åt servicen här. Hade ställt ner min handväska och bokpåse på golvet och då kom de med en liten korg jag kunde lägga sakerna i så att de inte blev smutsiga.


Det blev en liten Ceasarsallad och ett foto taget av servitrisen :)


På kvällen var vi hembjudna till Anna och Fredrik Bergsten som nu flyttar hem till Scania. Vi tjejer har redan firat av Anna tidigare med en lunch och presenter så vi skulle inte ha med något nu egentligen. Vi hade dock hittat dessa hemska små olivgafflar i Chinatown med tvillingtornen på och kände att de MÅSTE vi bara köpa! De enda som ens kan tänka sig att använda dem är hemvändande expats :) Skrattade gott!


Alltid lika tråkigt när sommaren närmar sig och kompisar man har här flyttar härifrån. I år är det många som flyttar som har bott här ett tag. Skönt på ett sätt att komma hem till Sverige nu där alla vännerna finns kvar!