17 juni 2021

Massutskick till diverse instanser

Jag har ju börjat röja ordentligt här hemma och TV-rummet eller Fredriks gamla rum är nu helt klart. Nu kör vi kontoret och det var dags att börja tömma bokhylla nummer tre. Jag avskyr att slänga böcker så nu gör jag paket och lägger ut på Sweas hemsida. De tre första paketen försvann direkt och ett fjärde har lagts ut idag. Roligt att andra kan få glädje av böckerna! Under rensningen så hittade vi flera tidningar vi sparat där Michi och jag varit med. Så kul! Den första är från Göteborgs-Posten 2008.


Michi var med i Partille Tidning 2009.


I Privata Affärer dök en artikel upp med mig om hur det är att köpa lägenhet i Malaysia.


Michi var med i Dagens Industri 2007 och siade om framtiden i Kina.


Och redan 1999 var jag med på listan i Veckans Affärer. Vilka minnen!



Anna och Erik firar två år tillsammans idag och vi är så glada för dem. Så mysigt att se dem tillsammans och även se hur väl Fredrik och Erik kommer överens. Härligt med en extra familjemedlem. De firade igår och Fredrik fick vara fotograf.


Erik hade köpt en present på Tiffany till "Anna" eller var det till någon annan kanske... Sött i alla fall.


Jag satte mig idag och skrev mail till myndigheten för vaccinationer, till MySejathera-organisationen för att försöka tidigare spruta två samt till Talent Corp för att be dem skicka alla krav på en gång i stället för lite varje vecka för att få till visumet tidigare. Vi får en klubba i huvudet ibland, som tur är så är vi båda sådana att då kavlas ärmarna upp och det är bara att se till att få i ordning allt. Efteråt kan man luta huvudet mot varandra och deppa lite, men allt blir klart - hela tiden. Nu är det bara att vänta - igen!