27 mars 2013

Dags att åka hem igen

Så var det dags att njuta av den sista dagen här denna gång. Vi slappade vid poolen och fick varsitt litet glas med pina colada som var över från igår till lunch :)


När Anna sedan var uppe och packade gick jag till hennes rum och det skakade som tusan i ett par träd. Då fick vi syn på ett gäng Dusky Leaf monkies igen som hoppade omkring. Det är helt otroligt att vi ser dem nästan varje gång för de lär vara otroligt skygga.



Vid fyra var huset igenbommat, parasollen nerfällda, dynorna nerpackade och det var dags att säga hejdå.


Vid flygplatsern stod massor med militärplan som var med på LIMA-utställningen. Det bakre av de grå var från US Airforce. Massor av länder är med och ställer ut och gör flyg och båtuppvisningar. Malaysia står just nu i beredskap att köpa nya stridsplan och valet står nu mellan fem leverantörer varav svenska JAS Gripen är ett av de fem plan man tittar på.



Anna och jag fick ett par riktigt flygplansintresserade killar brevid oss. De hade en jättestor kamera samt kikare och medförde ett block där de skrev upp alla modeller de såg. Tala om specialintresse. 




Farväl Langkawi - välkommen KL. På kvällen mötte Anna och jag Michi på Riblee´s och åt middag. Vi fick veta att Tobbes plan var inställt. Han skulle ha landat i morse. Hoppas det funkar med planet imorgon istället.