03 augusti 2021

Till Hagströms i Haslemere

När vi köpte Langkawi så var det ju en svensk som sålde det, Anders Hagström. Han och Norliza, hans singaporianska fru, bor i Haslemere utanför Guildford. De hade bjudit hem oss idag och vi provade de brittiska tågen. Fungerade klockrent! 


Första resan blev från Maidenhead till Reading där vi bytte tåg för att åka till Guildford.


I Guildford blev det ytterligare ett byte och efter 1,5 timme var vi framme i Haslemere.


De tog med oss till en pub mitt ute i ingenting där vi satt i trädgården. Jättemysigt!



Det blev ytterligare ett stopp innan vi åkte vidare hem till dem.


Vilket hus och vilken trädgård de hade. Huset var nog på 800 kvadrat och trädgården som en vacker park. Otroligt fint! Det blev grillning hemma.


Vi fick äta inne för vädret mulnade på och blev kallt. Vi fick också sällskap av deras yngste son Haydn till middagen.


Efter maten blev det besök i deras "lekrum" där det fanns fotbollsspel, biljard och flipperspel. Även pool, bastu och gym på detta plan. Helt otroligt!



Haydn skjutsade oss sedan tillbaka till Maidenhead. 


Fredrik kom lyckligt och väl fram till Holland och blev upphämtad av familjen Schipper i Amsterdam. Det bästa var att när han checkade in vid St Pancras i London så var första frågan han fick om han hade tagit två sprutor. Vilken tur att han åkte iväg och tog den andra bara häromdagen!


Nu hoppas vi att han får ett par fina och lugna veckor där nere. Datorn är med och det kommer att bli en del jobb, men han har semester hela nästa vecka i alla fall - den första på över ett år. Det behöver han verkligen!