06 juli 2019

Regn och Michi till stan

Lika dåligt väder idag. Lite skillnad mot förra sommaren... Nästan samma bild varje dag.




Hämtade igår ut ett garnpaket som kan komma väl till pass om vädret är så här. Skall göra den lilla söta nallen tänkte jag. Michi passade på att åka in till stan och ta med sin pappa på lunch.



Fredrik åkte igår eftermiddag ner till Cannes för att hälsa på Thomas Schipper med familj. Även Rai hade rest dit så det var stora delar av det gamla gänget. Så roligt nu med lite lov när han vet att det gått bra med allting med skolan.



Vi tog oss en promenad idag. Det blåste rejält när vi kom ut på vägen längs havet. Inne i skogen hade man knappt känt någonting. På kvällen hade vi tänkt äta kräftor med Bergins, men just på grund av all blåst så fanns det inte mycket fångst. Istället blev vi överbjudna hem till dem på Africana. Jag fixade lite svampstuvning på våra goda kantareller till förrätt.



Michi satt nöjd brevid Helena, Davids flickvän.




Efter middagen spelade vi När då då. Det är ett spel där man gissar årtal och om saker inträffade före eller efter de år man har på bordet framför sig. Rätt svårt men kul. Vi spelade tre gånger. Först som individer där Michi plockade hem segern och sedan i lag där Kjell och jag vann två gånger. Bra kväll :)