22 augusti 2021

Rörtången dag två

Trädgården på Rörtången lämnade ju lite övrigt att önska. Landen som jag grävde upp och fixade förra sommaren var helt igenväxta igen och det är inget jag varken hinner eller orkar fixa nu. Uteplatsen vid ytterdörren var också full av maskrosor och annat, men det var en lagom yta att få klar. Det gör ju stor skillnad!



Hade tagit med mig stora kaffekapslar från London till landet. När jag köpte ny maskin så skulle det komma med 100 kapslar och det var två kartonger. När jag öppnade den ena så var det bara 12 kapslar i. Lite trött på Nespresso UK just nu för det har varit väldigt mycket problem...


Det blev en vandring runt Rörtången idag igen, men i betydligt högre tempo. Ett snabbt besök i affären och sedan en tur ner till hamnen blev det också. Vår båt är ju inte ilagd i år, men platsen är uthyrd.


På kvällen fick vi besök av våra grannar Christer och Kathy på lite ost och vin. Detta är något vi gör varje år en gång. Det är roligt för de är närmare 80 och vi har så jättetrevligt när vi ses. Det är roligt att ses över åldersgränser. De har bott i Florida i många år, men flyttade hem till Sverige på heltid för ett tag sedan.



Här kommer bildbevis på årets första - och antagligen sista dopp i havet vid Rörtången. Väldigt kallt att gå i, men det blev lite bättre efter ett tag. Vi har hittills aldrig missat att bada något år, så det var skönt att det blev av även 2021.