07 september 2015

Skolan börjar - Fresher´s week

När jag vaknade imorse passade jag på att ta lite foton från Fredriks vardagsrumsfönster.



I huset med vitt längst ner bor Anna så det är verkligen inte långt emellan.



Här kommer en liten panoramabild också.



Mateo promenerade iväg till skolan på morgonen då hans registrering började redan klockan nio. Fredrik hade inte tid förrän klockan två så vi gjorde sällskap till skolan.




Det var många nya som samlades i Tuke Hall för genomgång och sedan registrering. Lite svenska röster hördes här och där. Väldigt fint inne på skolan.




Fredrik fick sitt schema för första veckan och just nu är det mest lite olika genomgångar. Skolan börjar "på riktigt" först nästa vecka.





Idag flyttade jag hem till Anna. Fredrik och Mateo tyckte nog att det var rätt skönt. Tror de vill börja leva själva lite och inte ha en mamma svävande runt dem. Det kan jag väl förstå, men det är rätt svårt att förstå det i hjärtat...



Även Charlotte flyttade in till Anna och Nur då Sophie flyttat ut så nu är de tre igen. Vi gick alla ner, tillsammans med Charlottes pojkvän Lino, till Kupp. Det är den skandinaviska restaurangen som ligger på området. God mat till hyfsat rimliga priser för att vara London.




Nur hittade en korv som Michi skulle varit helt galen i att få :) Fredrik och Mateo fixade egen middag och var iväg och tränade. Nu börjar de sitt egna liv.