03 april 2021

Vi provar nya restauranger

Det märktes att hotellet var fullbelagt. Vi hade fått boka tid för frukosten och när vi kom ner så var det ändå säkert femtio personer före oss i kön. Tack och lov gick det ändå rätt snabbt. Hotellfrukosten är nästan det bästa på hela vistelsen!


Vi tog vår vanliga helgrunda runt Mont Kiara idag på nästan åtta kilometer. Rätt som det var så var hela trottoaren full med träd så vi fick ge oss ut i trafiken.


Våra srilankesiska vänner provade skybaren i Sri Hartamas ikväll. De bjöd in oss på en öl och fin utsikt innan vi skulle vidare till Damansara Heights. Alltid kul att ses.


Vi träffade Susann, Gordon, Maria och Leif på en indisk restaurang som heter Gin Rik Sha. Väldigt god mat! Därifrån gick vi sedare till en bar som är specialiserad på rom. Innan midnatt åkte vi hem till oss en timme. Så skönt nu när man får se lite vänner igen.


Efter tre månader på Langkawi är man lite svältfödd på sällskap. Med tanke på att hela Malaysia har runt tusen till tolvhundra fall om dagen på trettio miljoner människor så känns risken att bli smittad ganska liten. Mask av när man sitter ner på restaurang, annars på hela tiden.