13 mars 2015

Sungai Buloh och Neroteca

Marika och jag åkte idag på utflykt till Sungai Buloh. Vi hade fått tips av ett par kompisar att de på ett ställe sålde fina statyer mm.


Alla var dock inte så snygga. Vi skrattade gott åt den här gigantiska elefantfamiljen till exempel. Såg också en dinosaurie i naturlig storlek. Den var ju tyvärr lite för stor för att få in i bilen...


Många statyer var enorma och Marika fotade mig framför ett par stycken så man ser storleken. Vi tycker den vi har på Langkawi är stor, men den här var allt större!


För att inte tala om ett guldfärgat lejon. Det har man ju alltid saknat...


När vi kom till rätt ställe, lot 56, så hade de i alla fall jättemycket fint till väldigt rimliga priser.


Vi fnissade gott åt våra nya barn som inte ville ha bälte på sig bak i Marikas bil :)


Det blev också några fina lyktor och Marikas bil var snart full.


Så här fint blev det hemma sedan:



Fint med orkidéerna vi köpte också.


Så fort vi kom hem från Sungai Buloh och alla sakerna var inburna fick jag sticka iväg till Toyota och hämta ut bilen. Plåtskadan är nu ett minne blott!


Michi var ut med Daniele J ikväll och Hasse var magsjuk så Marika och jag bestämde oss för en middag ihop och sedan hängde även Johan med. Vi åkte till Neroteca som nu har öppnat i Damansara Heighs och det blev en god middag. 


Maten var fantastisk, men vi blev lite lätt irritrade när vi ville dela på en förrätt som kostade 56 rm och de rekommenderade en annan som var kvällens special utan att nämna något pris och den sedan gick på 172 rm!!! Väldigt dyrt med malaysiska mått mätt.


Vi hade i alla fall en väldigt trevlig kväll och kommer nog ändå tillbaka hit för maten var så god.