06 mars 2013

Sweamorgon med ambassadör Bengt G Carlsson

Tillbaka i KL igen. Fredrik är sjuk och ligger hemma med 39,3 i feber. Han kände sig kass igår när han gick till skolan och gick ändå och spelade badminton i två timmar så då bröt väl febern ut ordentligt.

Pappa och jag åkte in till Low Yat på tisdag förmiddag. Min kamera i den nya telefonen blir konstig och bilderna får massor av rosa streck på sig så något är fel. De kunde dock inte svara i butiken där jag köpt den utan jag måste åka till ett Maxis Center. Väl tillbaka tog vi oss en liten kaffe på Starbucks på Mont Kiara Plaza. Satt en del vid datorn - det blir en hel del mail så fort jag är borta några dagar.


Onsdag morgon var det dags för en kaffemorgon med Swea hemma hos Jessika. Vår nye ambassadör Bengt G Carlsson kom dit och berättade om sig och vad ambassadens roll blir här.


Tog sedan Fredrik till läkaren. Han hade över 39 grader för tredje dagen i rad och det var dags att kolla upp vad det var. Dengueprov togs men det var det inte, utan bara en vanlig influensa. Det är bara vila och mycket vatten som gäller. Jobbigt att vara hemma från skolan flera dagar, det blir så mycket att ta ikapp!