28 juli 2018

Årets poängpromenad

En gång varje år är det poängpromenad på Rörtången. Förra året missade vi det för den låg efter vi hade lämnat Sverige och rest tillbaka till Malaysia. När vi kom ner vid tolvtiden var det första vi såg en gigantisk hoppborg som föreningen hyrt för hela helgen. Kul för alla barn!!


Som vanligt är alla grenar lite galna och åtta till antalet. Det kan vara krocket, kasta saker i en tunna, kasta pil på en falukorv etc. Roligt för ingen är egentligen speciellt bra, men man känner att man stöder föreningen lite.


Lagom till poängpromenaden var över började svarta moln hopa sig över havet. Äntligen lite regn, tänkte nog de flesta.


Martin H kom upp och pratade en stund och då föll de första tunga regndropparna. Det blev tyvärr inte så många bara. Markerna är så torra så det hade behövts flera timmar regn.


Vid halvsex kom Peder och Lena upp till oss på en fördrink innan vi gick ner till lekplatsen igen. Normalt brukar det vara grillkväll efter poängpromenaden, men nu råder ju totalt grillstopp på grund av torkan. Det blev istället picknick.


Obligatorisk äggkastning ingick också och vanns av Erik Enström med sonen Albin.


Vi var sedan många som satt kvar och pratade medan skymningen lade sig över den varma sommarkvällen. Underbart att träffa alla vänner här!