07 mars 2013

Pappa reser hem

Nu är det pappas sista dag i KL, det är inte klokt så fort tiden går. En resa man sett fram emot jättelänge är över så snabbt! När Michi hade lunch åkte vi bort till Damansara och Jims butik och visade pappa allt fint som finns där. Klarade oss ut utan att köpa något :) Alltid kul att spana lite för huset dock. Efteråt blev det lunch på Coffee Bean.


Vi var sedan hemma och pappa fick packat och vi hade lite iPad och iTunes-lektion. På kvällen gick vi till Souled Out för att få i oss lite middag. Vi skickade foto på spenatröran de har till Anna - hon bara älskar den.


Så var det dags att säga hejdå och pappa åkte iväg med Jeffrey till flygplatsen. Vi har haft så mysigt både här i KL och våra dagar på Langkawi.


Så fort pappa hade stuckit så åkte jag upp till Jeanette. Marika Tornberg bor nu hemma hos Jeanette och är i KL och hälsar på medan det är val i Kenya. Just nu bor de i Nairobi. Det var väldigt roligt att träffa henne igen och det är redan 4,5 år sedan hon flyttade härifrån.


Fem tjejer innebär mycket prat så vi bestämde raskt att det fick bli en lunch imorgon också, så får jag träffa Marikas tjejer också :)