23 april 2012

Lördag med Anna

Idag har Anna och jag åkt runt som skottspolar för att fixa saker. Vi var bland annat på skolan för att kolla att alla hennes tavlor var upphängda inför den kommande utställningen som startar på måndag. Just nu pågår en MUN - Model United Nations-konferens på skolan och Fredrik är med där hela helgen. Nu sprang vi på Linus som kom uppklädd i snygg kostym.


Alla tavlor var på plats och nästa stopp blev 1 Mont Kiara. Vi skulle köpa vitaminer och fick syn på dessa skumma burkar som vi bara var tvungna att fotografera. Undrar vad de är till...?



Vi hann också med en liten lunch på Nandos med god kyckling och grönsaker.



Anna hämtade upp ett par saker på Mailbox också. Böckerna som man får låna i skolan får man inte stryka under i, så nu har hon lämnat in sin biologibok och sin businessbok och kopierat dem så hon kan sitta resten av helgen och börja gå igenom allt. Första tentan är den 2 maj och sedan rullar det på. Nu på måndag kommer en IB-examinator och träffar Anna halvtolv för att gå igenom hela hennes portfölj av biler och Anna skall ha en 45 minuters lång presentation. Efter det är Art avklarat - för resten av livet :)


Senare på eftermiddagen åkte Anna hem till sin kompis Laila, vars mamma Joss är fotograf. Anna fick i 19-årspresent en fotosession och idag skulle det fotas. Anna tog med sin studentmössa vi köpte i julas. Här kommer några av hennes foton som hon valt ut själv.







Riktigt bra kompisar är de! Laila går ut nu också och i sommar blir det nog träff i Amsterdam dit Laila flyttar för att gå på universitetet. Vilken fin present Anna fick!!