26 februari 2019

Sista skiddagen i Japan

Sista skiddagen började bra med lite sol. Vi hade också träffat Kate, en skidinstruktör som hälsat på oss i Malaysia. Hon var borta på semester de första dagarna men kom tillbaka igår. Idag skulle hon åka skidor med oss på förmiddagen, men fick sedan hoppa in och jobba. Vi klarade oss bra själva.




Efter ett tag började det blåsa och snöa och vi åkte över till de bortre backarna.



Ändå så härligt att åka. Det är ju så sällan vi får uppleva snö.



När vi kom tillbaka för lunch gick den här kvinnan framför oss. Tala om att ha skydd ifall hon skulle ramla. En gigantisk sköldpadda på rumban och små på knäna.



Michi frågade om hon kunde ställa upp på ett foto :)




När sista åket var avslutat åkte vi till en liten fjällstuga på lite riktig afterski. Där träffade vi två franska par som vi pratat med lite tidigare och satt med dem. De bodde i Manila.




Vi har haft nya nycklar den här gången. Man fick dessa armband som fungerat både som nyckelkort och som betalkort.



På kvällen var det The greatest showman som underhållning. Vi har tidigare träffat Oman på Sahoro. Han är koregraf och grymt duktig dansare samt en sann diva. Han tyckte Anna sjöng så fantastiskt förra året så nu är vi på hans goda lista och han hade ordnat två sittplatser till oss precis i mitten. Jättesnällt! VIlken show det blev! Som att vara på cirkus.








Uppträdanden kom på alla sidor om oss.






Det var så att man ville ge stående ovationer efteråt. Helt fantastiskt bra. Jag sade till Oman att han borde vara i London och sätta upp sådant här och dansa, inte på Club Med. Det hade han tydligen gillat för han berättade det för Michi senare på kvällen. Kul att lite av personalen som vi känner sedan Sahoro finns här nu.