04 oktober 2021

Nu fixar vi Almaspuri

Man känner att världen börjar öppna upp igen. Vi har nu fått två inbjudningar till bröllop nästa år. Så otroligt roligt. Först ut den 4 juni är vår kompis härifrån KL, numera hemflyttad till Schweiz, Daniele som gifter om sig med Irina. Bröllopet blir i Verona, Romeo och Julias hemstad. Romantiskt!


Nummer två blir första kusinbarnet som gifter sig, Mikaela. Bröllopet blir den 1 september. Det är lite roligt för hon och Anna är födda samma dag med ett års mellanrum och båda har en pojkvän som heter Erik. Bröllopet blir på Mallorca. Det blir lite resande nästa år med andra ord.


På morgonen blev det en runda runt Mont Kiara. Min Apple Watch lever sitt eget liv, så började på I-store där de försökte felsöka. Får åka till ett servicecenter imorgon. Därefter skulle jag på till ett kontor för att kolla hur man för över ägandeskapet av Michis vespa till en ny ägare. Avslutade med ett besök på Almaspuri där de idag har startat renoveringen. Spegelväggen plus hyllor och skåp i vardagsrummet är nu borta.


Klockan ett hade vi tid hos tandläkaren. Det var ett tag sedan nu och allt gick bra. Skönt!


På kvällen körde vi spinning innan middagen. Ingen kan klaga på att dagarna inte är innehållsrika!