11 september 2018

Möte på Nordica och Fredrik till San Pedro

Skrattade gott åt de olika storlekarna på toalettrullar i vår paket. Bredden var väl densamma från början, men höjden var ju helt olika :) 


Klockan 11 åkte vi till Nordica för att skriva på hyreskontraktet med Carol Hart och vi fick även träffa damen ifråga. Hon såg ut som en brittisk hollywoodfru. Verkade väldigt trevlig, men snackig, med hus i Caribien, Portugal och England. I Spanien vill hon bara hyra. Skönt att uthyrningen är klar för ett tag framöver!

Vid halvtre dök en väldigt trött Fredrik upp hemma hos oss. Fem dagars konferens med totalt tio timmars sömn var väl ingen bra uppstart. Han var helt trött och skakig. Det var bara att stoppa honom i säng och låta honom sova några timmar. Vid åtta gick vi ut för att äta middag på Fria + och fick då en uppdatering över de senaste månaderna. Han piggnade till rejält i alla fall.


Vi åt tapas och Fredrik beställde in dessa gigantiska räkor som var helt fantastiska. 


Det blev dock en tidig kväll och vi var väl hemma och i säng strax efter elva. Så roligt att ha fått krama vår son och höra vad som hänt sedan i början av juni med jobben i London och Geneve och nu i Barcelona. Man får njuta av varje sekund tillsammans.