13 september 2016

En dag på jobbet

Dags för en tur till jobbet igen och idag provade vi en ny restaurang till lunch som heter Little Taiwan. Ok, men inte fantastisk. Det finns ju säkert 50 ställen runt omkring så man får väl försöka hitta godbitarna.


Här i Malaysia är det väldigt viktigt med företagsstämplar och man skall ha två. En med namn och registreringsnummer och en större där adressen framgår också. Med tanke på vår flytt och nya adress var jag idag nere och beställde en ny stämpel som är klar om ett par dagar.


Funderade lite över hur det går med stolen jag beställde - fladdermusstolen. Jag hade fått för mig att den skickades den 31 augusti och tyckte den borde komma snart. Då fick jag denna bild från fabriken och det visade sig att de började tillverka den när jag beställde. Ha ha - det blir verkligen en personligt gjord stol! Då får vi vänta lite till helt enkelt.


När jag kom hem hade jag fått fyra små garnnystan. Har provat att beställa från tre olika ställen för att se hur bra det fungerar. Nu kan jag i alla fall sätta igång och virka små rutor igen. Har haft lite abstinens.


På kvällen blev det Brottet igen, den danska tv-serien. Nu är vi snart framme vid sista avsnittet!