17 februari 2022

Tittar till Almaspuri

Det blev ett besök i Almaspuri idag efter lunch. Idag kom killarna från Exaltech för att sätta in kontaktlister i köket. Det blir supersnyggt!


Badkar och duschar är nu på plats och det börjar likna badrum.



Vi funderade på att ta den här tvättmaskinen till Hijauan och ta den som är där hit till Almaspuri. Jag frågade Nasrul, vår byggledare, om han kunde koppla in den så att jag kunde provköra den...


... då insåg han att de dragit vatten men inte el i badrummet där tvättmaskinen skall stå. Som tur är finns fyra kakelplattor kvar så de får knacka bort några. Gör om, gör rätt.


Vardagsrummet och balkongen är rensade från det mesta av skräpet nu i alla fall. På lördag kommer alla skåp hit för kök, sovrum och badrum.


Så här blev kontaktlisten i köket. Riktigt bra!


Tog mig sedan en promenad runt Sri Hartamas. Så skönt att få vara ute igen.


Malaysia skall nu införa nya regler vad gäller rökning. Ingen född från 2005 och framåt skall få köpa cigaretter eller röka. Blir spännande att se hur det går.


Fredrik åkte till kontoret idag för första gången. De skall nu komma in minst en dag i veckan. Det blir nog bra att komma ut, träffa sina arbetskompisar och träffa lite folk. Verkar ju betydligt roligare.