07 december 2016

Träff med Helene och pappa

Det blev inte så mycket sömn på planet i natt, men väl tre filmer. Vi går inte på bio så ofta så det är roligt att flyga och se lite film. Det blev Mothers Day, A bakery in Brooklyn och The Iron Lady. Landade halvtio i ett fyragradigt Göteborg och tog en taxi hem. Pappa kom ner på en fika direkt. Så mysigt att ses igen. När han stack igen vid elva blev det uppackning och julpyntning. Det blir så fint att få fram alla adventsljusstakar så det blir lite ljusare hemma.


Helene och pappa kom ner på eftermiddagen och vi gick en promenad. Det var grått, regnigt och blåsigt, men det vara bara att ta på sig ordentligt och beväpna sig med ett paraply. Det blev en timmes rask promenad och massor med prat.


Satte mig och bloggade lite när jag var hemma igen och tände ett stort datumljus. Nu gäller det att elda som tusan för att komma ikapp.


På kvällen bjöd pappa på middag. Det gör han i princip alltid första kvällen jag är hemma. Ofta blir det råbiff, något vi båda gillar. Michi kom hem lagom från en resa nere i Småland och hann få sig en råbiff han också.


Vid halvnio var vi helt slut. Det motsvarar halvfyra på morgonen i Malaysia så vi hade klarat oss bra tycker jag. Det är så mycket lättare att resa åt det här hållet. Man är trött lite tidigare på kvällen, men pigg på morgonen. Så skönt!