14 januari 2024

Champagnebrunch och Jimmy Carr

Det har duggat tätt med alla festligheter nu när vi kommit tillbaka till KL. Det är knappt man hänger med själv. Jeanette och Anders hade frågat om vi ville följa med på champagnebrunch idag och det var ju en tradition vi hade redan 2004 så självklart ville vi det. Det blev stamstället - Ritz Carlton.


Det är en liten, men väldigt bra, buffet som de serverar här.



Jeanette och Anders var så gulliga och gav oss ett födelsedagskuvert innan middagen och det visade sig att de bjöd oss båda på brunchen som våra 60-årspresenter. Så fint!!!



Det finns ett kapell som spelar lite soft musik under brunchen och rätt som det var så var våra goda vänner uppe och dansade, en tradition de har när de är här.


Jeanette fixade så vi fick lite gruppfoton också. Vilken mysig brunch vi fick!



Vi bor ju i Almaspuri alla fyra så det blev gemensam färd hem. Michi och jag tog det lugnt ett par timmar innan det var dags för nästa event idag. En av mina julklappar var att gå och se den brittiske ståupparen Jimmy Carr.


Michi hade fått hjälp av Anna att köpa biljetterna och vi träffade henne och Andy nere på Convention Centre. Så roligt att även få träffa dem idag!


Vi skrattade så mycket under den nittio minuter långa showen så vi antagligen kommer att ha träningsvärk i morgon. När vi skildes åt stannade vi till på en pub och tog något litet att äta. Vi hade ju skippat middag efter den stora brunchen, men nu var vi ändå lite hungriga. Strax innan midnatt var vi hemma igen.