27 maj 2009

Gold class och god mat

Michi är äntligen tillbaka i KL och vi firade det med att gå på bio tillsammans med Anna. Fredrik var iväg på farvälparty hos sin svenske kompis David.

Vi åkte iväg till Midvalley Megamall och köpte biljetter till Gold Class. En normal biobiljett kostar ca 8 rm, dvs ca 18 kronor, medan en Gold class kostar 40 rm, vilket motsvarar ca 88 kronor, ungefär detsamma som en svensk biobiljett alltså. Det roliga med Gold class är att det bara finns 26 stolar i hela salongen. Stolarna är jättefåtöljer som du kan fälla och nästan få ner i liggläge med fotstöd och till detta kan man få en pläd så man kan mysa in sig totalt.

Gold Class har dessutom en egen salong utanför bion där man kan slå sig ner och vänta, en disk där du i lugn och ro kan beställa öl, dricka, mat, popcorn, godis eller vad du vill ha och som sedan serveras inne i biografen. Upplevelsen blir total. Filmen vi såg var "Angels and Demons" efter boken av Dan Brown och med Tom Hanks i huvudrollen. Filmen var inte riktigt lika bra som Da Vinci-koden, men helt ok.

Efter att ha hämtat upp Fredrik blev det middag på favoritrestaurangen just nu, Riblee´s och som tack för att vi bytte bord när ett större sällskap kom, bjöds vi på en jättegod glassdessert. Snyggt gjort!