10 augusti 2016

Jobb igen på Soft Touch och Fredrik flyttar in

Idag provade vi för första gången att ha med mat till jobbet och gå upp till lunchmatsalen. Det finns inget att köpa där, men det finns bord och stolar och är fräscht.



Det finns till och med ett biljardbord för de som är sugna.


Brevid oss sitter HR och Jenny som är personalchef gillar att ha det kallt. Det var så kyligt inne på vårt kontor så alla fick gå och hämta Soft Touch-jackor att ha på sig. Hon har dessutom satt upp följande lapp:


Förvisso kan man ta på sig men man skall ju inte behöva klä sig för vinter. Michi har pratat med Ingvar som köper en liten aircond till Jenny och vi få ha 22 grader hos oss. Perfekt! Fredrik har börjat packa eftersom de fick nycklarna idag. Då hittade han mina försvunna skor. Trevligt!


Ett stort lass fick åka med till den nya lägenheten. Så spännande för dem. Måste dock säga att mäklarbyrån Foxtons verkar bedrövliga. Först hade de skickat mail att de kunde hämta ut nycklarna idag och när de kom dit skulle de inte få dem för att det saknades två papper för Mateo och Edward. Studiebevis från universitetet. Detta visste ju mäklarna om sedan länge, även när de skrev att de skulle få nycklarna, men Fredrik stod på sig och till slut gick allt bra. Fredrik lär sig ju mycket på detta också, men han får dra hela lasset, även för sina två kompisar, så det kan bli lite mycket.


Skönt, nu är hälften av alla sakerna på plats. Ett lass till, all uppackning plus en sväng till Ikea kvar.


Edward och Fredrik sov i lägenheten redan denna första natt. Kul!!!