22 februari 2017

Hur inkompetent kan man vara...?

Ikea-skåpet kom till kontoret idag och skruvades fint ihop. Tre killar skulle sedan tala om hur jag skulle använda kombinationslåset. De låste och låste upp och schabblade bort koden och fick bända upp skåpet med skruvmejsel... När de varit där i tre timmar hade jag varit riktigt arg på både malaysiska och engelska. Till slut fick de ge upp och sade att det var fel på skåpet. Inkompetens är ju ett annat ord som kom för mig. Vet inte hur många gånger de ändrade kod på skåpet. Totalt värdelösa... Nu skall de inlämna ett klagomål på skåpet och antingen får vi ett nytt eller kanske att de kan skicka hit någon som har gjort detta förut. Bara som en liten idé alltså..!


Anna skickade lite bilder från Island och det ser ju ut som om tjejerna har rätt kläder i alla fall. Det ser rätt kallt ut. Så svårt att föreställa sig när man sitter här.


Idag hade de bilat runt och kollat på bland annat ett mäktigt vattenfall.


På kvällen var de hembjudna till en kompis till Angelika som heter Sibba. Hela familjen var med. De var jätteschyssta mot tjejerna som fick inträdesbiljetter till the Blue Lagoon för imorgon, något som säkert kostar 300 kronor per person. Tydligen jobbade sonens flickvän där. Väldigt snällt i alla fall!



Michi hade fått sms av några gamla KL-bor som sett att han var i Chamonix - precis som de själva. Möte bestämdes i skidbackarna och här poserar Michi med Ulrika och Fredrik Kling. Världen är liten! Nu bor de i Schweiz så de har ju lite närmare till backarna och snön.



 Fredrik fick en ny kompis i lilla Ida. Roligt!


Själv fick jag en middag på balkongen med en väldigt god kyckling med kardemumma, kanel och massor av grönsaker av Thelma. Kvällen spenderades sedan med en god bok och virkning på mitt täcke. Tänkte försöka sätta ihop alla rutor innan jag åker till Sverige. Ska nog funka, bara jag har gjort tillräckligt många...