17 november 2021

Michi säljer sin Vespa

Startade morgonen med ett besök i en färgaffär som Nazrul tipsat om. Har nu hittat färgen som blir på köksväggarna. Den andra grå rutan från vänster. Det blir nog bra.


Åkte sedan runt till tre ställen till innan jag var hemma igen och då var klockan redan halvfem. Då var det dags att starta med packningen. Tänkte försöka ta en väska om dagen så att jag inte står där sista dagen med sex väskor att packa.


Thelma fick besök av Fitness Concept som efter två år äntligen kom för att laga löpbandet. Givetvis hade de inte med den reservdel som behövdes så nu skall den beställas. Det lär väl ta några månader till...


Läskigt nog ringde Anna och Erik idag och det läcker gas i lägenheten i Maidenhead. Som tur var så fick vi ett element installerat idag och rörmokaren kände det. Redrow fick dit folk med en gång så nu är det åtgärdat och imorgon kommer de tillbaka för att fixa det sista.


Michi sålde sin vespa för längesedan till en kompis från Ecuador. Han har nu flyttat tillbaka hem och sålde den vidare till en fransman. Idag blev det äntligen av att de åkte till JPJ, typ Trafikverket, och fixade över ägarskapet.


En efter en faller sakerna på plats. Varje dag är späckad..!