25 januari 2017

Helene - jag kommer hem :)

Idag blev det en tur till Chinatown där Swea ordnat lunch på Old China Café. Kristina Kron som just flyttat in i Verve Suites åkte med mig in och vi blev lite tidiga. Tyckte det kunde vara kul för henne att strosa runt lite i stan. Vi var bland annat inne och tittade på garn. Thelma vill lära sig virka nu och hittade garn för 2 rm styck. Som hittat!




Lunchen blev både god och trevlig med femton Sweor som dök upp.





När vi kom hem från lunchen följde Kristina med upp på en kopp kaffe och sedan gick jag till 1 Mont Kiara för att handla mat inför helgen. Middag med 17 Langkawidamer plus Michi och Greg samt Laila och Kees. Gäller att ladda upp. När jag promenerade till 1 Mont Kiara fick jag mail med inbjudan till Helenes 50-årsmiddag f;r familjen. Jag ringde henne direkt och berättade att jag redan bokat biljett!!! Hon blev jätteglad vilket värmde hennes systers hjärta. Ska bli så roligt att åka hem och fira henne!!!




Thelma lagade riktigt god kinesmat med strimlad biff och mängder med grönsaker. Det blev sedan lite skidskytte igen. Svenskorna är riktigt duktiga!